Onderhoud

Wat doen we aan uw Volvo?

WERKEN MET VOLVOKWALITEIT

Onze werkplaats is volledig ingesteld op het repareren en onderhouden van Volvo's. Door dagelijks aan het zelfde merk te werken zijn wij in staat zeer efficiënt te werken op een zelfde niveau als de dealer. Via Volvo Zweden beschikken wij continue over de laatste informatie omtrent de snel groeiende Volvotechniek.

Wanneer uw Volvo bij ons in onderhoud is zal de originele Volvo fabrieksgarantie niet vervallen, aangezien we uitsluitend originele volvo-onderdelen en –apparatuur gebruiken. We verrichten zowel het ‘standaard’ onderhoud als ook de meer ingewikkelde en specialistische reparaties die normaal alleen door de dealer worden uitgevoerd.

WERKZAAMHEDEN

  • Apk keuringen
  • Revisie van motoren
  • Versnellingsbak service
  • Turbo specialist
  • LPG inbouw
  • 4 Wiel uitlijning
  • Inbouw accessoires
Software

Wij beschikken over dezelfde diagnose-apparatuur als de Volvo dealer, waaronder Vida. Hiermee kunnen we de meest recente Volvo-informatie opzoeken, storingen uitlezen en software-updates uitvoeren.

Regulier onderhoud

Onderhoud van alle typen Volvo personenwagens. Wij werken uitsluitend met originele Volvo-onderdelen. Combineert u een APK keuring met een onderhoudsbeurt dan betaalt u alleen de afmeldkosten á € 3,80.

Airco service

Om een airco-installatie of climate control goed te laten werken is minimaal 1 keer per jaar een installatie controle nodig. Deze controle combineren we, uiteraard in overleg, met een grote onderhoudsbeurt.

Schadeherstel

Bij schade is vakkundig herstel een vereiste, zodat u snel weer veilig en met vertrouwen kunt rijden. Wij verzorgen het totale schadeherstel, inclusief de afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Bandenservice

Wij leveren (winter)banden tegen scherpe prijzen, zowel sets met stalen als aluminium velgen. We kunnen de banden ook jaarlijks voor u omwisselen. Tevens is de opslag van uw bandenset bij ons mogelijk.

Ruitenservice

Een originele en juist gemonteerde voorruit vinden wij van essentieel belang voor uw eigen veiligheid en die van uw Volvo. Wij vervangen dan ook voorruiten voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen.

scroll up